Azi pot să urc!

matterhorn-968_1280

Azi sunt pregatita să urc orice munte! Nu vă fie frică de urcare, ea se formează din fiecare pas și urmă pe cale o lași pe unde treci! Parte din fricile tale rămân în urma lăsată pe pământ. Când urci, devii mai ușoară, mai sigură, aproape ca ai putea zbura. Dar n-o faci, pentru că atunci nu ți s-ar vedea urma. Iar urma lăsată e experiența acumulată în atâta timp și atâta consum. Cum să renunți la ea ? E parte din bagajul tău. Chiar dacă uneori e ușor să zbori, nu-ți face bine.Trebuie să vezi și că contorizezi fiecare pas. Sunt și telefoane sau ceasuri care fac asta în locul tău acum. Dar îți vor da doar un număr. Contorizarea pașilor tăi spre vârful muntelui trebuie să o cuantifici în alt mod. În experiența pe care ți-a adus-o fiecare pas, în abilitatea de acceptare a evoluției tale, în acuratețea gândurilor liber exprimate, în încrederea pe care ți-ai pus-o în acțiunile tale, în măsura credinței pe care ai acumulat-o zi de zi , ceas de ceas.

Azi pot să urc. Și tu poți.Trebuie doar să vrei. Cu fiecare pas făcut, înainte sau înapoi, tu urci. Urci pe scara vieții tale. Fiecare mișcare greșită te poate dezechilibra, dar se întâmplă tocmai pentru a înțelege cum trebuie să-ți găsești echilibrul.

Și trebuie să urci. Orizontul văzut din vârful muntelui îți poate schimba toate percepțiile greșite. Te poate transforma în cel mai bun antrenor de cursă lungă. Te poate determina să-i ajuți și pe ceilalți să urce cu tine. Căci despre asta e vorba în fond. De a ne ajuta să urcăm, să devenim ce am dori să primim. Să fim mai buni. Zău că nu poți uita un om care ți-a făcut bine și te-a ajutat să te ridici când ai făcut un pas greșit. Pentru gestul lui trebuie să înveți să ajuți și tu un alt om care a căzut, care nu vrea, nu poate, nu știe cum să se ridice. Muntele ne așteaptă pe toți. Orizontul nu poate fi perfect fără toți prezenți la spectacolul oferit.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s