Sclavi în 2016

chains-19176_1280

Film de groază. Scenariu scris de rromi în Gămăcești, actori forțați să intre în rolul sclavilor și public complice sau tăinuitori la vieți distruse zi de zi, ceas de ceas.

Se întâmplă în România. În acest stat în care acordăm mai multe drepturi minorităților decât majorității de frica unor posibile și improbabile sancțiuni, în statul în care din când în când, așa odată ca niciodată, desprinsă din poveste se mai coboară câte o judecătoare în pantofi albaștri de pe vreun piedestal să aplice legea corect unor oameni imaturi.

Se întâmplă asta în secolul în care totul este transparent pentru Servicii ? În care avem camere de supraveghere în tv, laptopuri, gadgeturi și orice alte minunății informatice ? Se întâmplă într-o localitate unde nimeni, niciun reprezentant al statului nu a intrat de 8 ani de zile ? Cine înghite gălușca asta ????? Să înțeleg că în Gămăcești, jud. Argeș nu exista polițist de proximitate, nu există candidat la primărie care să fi trecut pe acolo la cerșit de voturi și care să fi fost votat ? Nu există medic de comună care să vaccineze puradeii ? N-a avut nimeni nevoie de un biseptol în toți acești 8 ani ? Nu și-a tras nimeni cablu TV, internet , n-a picat curentul niciodată acolo ? Chiar n-a intrat nimeni în afară de clanurile cu pricina ? Câți din stăpânii de sclavi sunt asistați social în Gămăcești ? Câți dintre ei trăiesc pe seama contribuabililor onești din România ? În zona respectivă chiar nu trece nicio mașină de poliție pentru radare sau pur și simplu pentru a putea supraveghea zona ?

Mai multe, în textul meu de pe :

http://www.catchy.ro/sclavi-in-2016/97391

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s